smfinalsxSå har det äntligen blivit dags för finaler i SM och Sverige Cup. Platsen är Älvsbyn den 28-29 mars 2014. Fredagen 28 körs semifinaler och lördagen 29 mars körs finaler.

Ni som är kvalificerade för att köra SM-final eller Sverige Cup final går in via SVEMO TA och anmäler er nu. Gäller även reserver.

I SM är topp åtta i Pro Open och Pro Stock direktkvalificerade till finalen medan plats 9-24 kör semifinaler dagen innan. Plats 25-27 i respektive klass är reserver.
Alla damer som tagit poäng i något av SM-kvalen får köra final.
Ställning SM

I Sverige Cup är de det åtta förarna med högst poäng i respektive klass och region som har rätt att delta i finalen. Reserver är förare på placering 9-10 i respektive klass och region.
Ställning Sverige Cup Söder

Ställning Sverige Cup Norr

Mer information finns här

Och på Älvsbyns MS officiella webbplats

Boende samt bankettbiljett.

Boka boende och/eller Bankett biljett på Hotell Storforsen, via telefon
0929-72172 (direkt till växeln) eller på mail: info@storforsen.se
Senast den 21/3 . Boka Bankett biljetterna innan den 26/3 så de vet hur mycket
mat de ska göra!

Ange: SM-final 2014 när ni bokar!

På söndagen innan alla åker vill Svemo Snöskotersektion ha
ett möte för att höra hur ni tycker att upplägget vi har nu fungerar samt om vi
behöver göra ändringar till nästa år och det är väll lämpligast att göra det vid
frukosten på söndag! Återkommer med tid!

Boende alternativ:
Familjerum (2v+2barn upp till 14 år) 1045,-/rum/natt inkl frukost
Dubbelrum (2 personer) Nytt pris: 1045,-/rum/natt inkl frukost
Enkelrum 985,-/rum/natt inkl frukost
Husvagnsplats 265,-/dygn (servicehuset stängt, tillgång till hotellets relax)
4-bäddsstuga 1290,-/natt med egen toalett och kök (måltider eller
sänglinne/städ ingår ej)


Middag 29/3:
3-rätters middagsbuffé – meny:

Skagencanapé med norrglimtsost,
Skogssvampsoppa med rostad vitlökssmetana och krutonger.

Fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng,
Gremolata lax med brynt smör och chilibulgur.

Kolapaj med rostade valnötter, lättvispad grädde och hjortronrippel.

405,-/person inkl kaffe och måltidsdryck, hembakat bröd, smör och sallad.

Gästerna bokar direkt hos oss och löser biljetter för boende och bankett, alternativt bara bankett här hos oss under eftermiddag/kväll den 29/3.

Vi vill gärna att man säger till om eventuella matallergier,
eller om det finns andra önskemål kring maten (ex vegetarian).